חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרקוד (עוגיית סולת ותמרים טוניסאית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טובלים ב"דבש" - זה לא המתכון של הדבש השיגרתי שאנחנו מכינים בדר"כ לעוגיות , שמורכב מסוכר , מים ,מיץ לימון, דבש רגיל וכו'. brזהו מתכון קל להכנה ולדעתי טעים מאוד . br2 כוסות סוכר br1 כוס מיץ תפוזים brמעט מיץ לימון ( לא חובה ) brמביאים את כל המצרכים לרתיחה בסיר (זהירות שלא יגלוש). אחרי רתיחה ראשונה , br brנותנים לדבש להתבשל על אש נמוכה כ-10 דקות .בתום 10 דקות מביאים לרתיחה שוב ומכבים את האש . br
מרקוד (עוגיית סולת ותמרים טוניסאית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טובלים ב"דבש" - זה לא המתכון של הדבש השיגרתי שאנחנו מכינים בדר"כ לעוגיות , שמורכב מסוכר , מים ,מיץ לימון, דבש רגיל וכו'. brזהו מתכון קל להכנה ולדעתי טעים מאוד . br2 כוסות סוכר br1 כוס מיץ תפוזים brמעט מיץ לימון ( לא חובה ) brמביאים את כל המצרכים לרתיחה בסיר (זהירות שלא יגלוש). אחרי רתיחה ראשונה , br brנותנים לדבש להתבשל על אש נמוכה כ-10 דקות .בתום 10 דקות מביאים לרתיחה שוב ומכבים את האש . br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סולת פחות כוס וחצי
½1 -2 כוסות קמח
2/3-¾ כוס שמן חם
2 שקיות אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
מעט מלח
¼ כוס סוכר
מים פושרים כמות שתביא בצק נוח לעבודה
למילוי:
½ ק"ג ממרח תמרים
ציפורן טחונה
קינמון טחון
מעט קליפת תפוז .
מעט שמן .
אופן ההכנה
לשים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ויוצרים בצק נוח לעבודה .
מחלקים את גוש הבצק לכדורים בגודל של כדור טניס . כל גוש כזה פותחים לעלה מלבני בעובי של 1ס"מ בערך .
על העלה מורחים את חומרי התערובת (כמובן אחרי שערבבנו אותם ) ומגלגלים לצורת רולדה .
חותכים את הרולדה שנוצרה לעוגיות בגודל הרצוי . את העוגיות מטגנים בשמן עמוק שחומם מראש
על אש בינונית עד להזהבה .
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון