חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרקחת אתרוגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבה המתאימה לחג סוכות
מרקחת אתרוגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבה המתאימה לחג סוכות
הוראות הכנה
מרכיבים
650 גרם סוכר לבן
כוס מיץ תפוזים טרי
3 כפות מיץ לימון טרי
½ ק"ג אתרוגים
¼ כפית גרגירי מסטיק כתושים דק
שקית "מוסלין "(רשת דקה)
צנצנות מעוקרות בתנור
אופן ההכנה
מכניסים לתוך סיר (לא מאלומניום), את הסוכר ומיץ התפוזים ומיץ הלימון
ומשהים במקרר למשך הלילה.
חותכים את האתרוגים לפלחים ומוציאים את הליבות (ללא קילוף)
מכניסים לשקית ה"מוסלין" את הליבות. חותכים את הפלחים לרצועות דקות.
מבשלים את התערובת שיש בסיר לקבלת סירופ שקוף.
מוסיפים את האתרוגים לסיר ואת הליבות כולל השקית ומבשלים ובוחשים כ 20 דקות.
מוסיפים את גרגירי המסטיק ללא בחישה מבשלים עוד 5 דקות עד שהמסטיק מתמוסס בריבה
בודקים את סמיכות הריבה וכאשר מגיעים לסמיכות רצוייה מורידים מהאש
מוציאים את שקית ה"מוסלין" וסוחטים לתוך הריבה .
זורקים את השקית כולל הליבות.
מעבירים את הריבה לצנצנות מעוקרות וסוגרים בעודה חמה.
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון