חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אורז אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אורז אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ורבע אורז
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות (250 מ"ל)
1 קופסא חומוס משומר
רבע כוס שמיר קצוץ
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי נענע קצוצים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
1 גזר קלוף וקצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה
חצי כפית בהרט
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן בסיר. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים ביחד, תוך ערבוב, כדקה. מוסיפים את הגזר, החומוס (לאחר סינון) והפלפל האדום ומערבבים היטב. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות ואבקת המרק ומערבבים היטב. מוסיפים את האורז, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את התבלינים ואת עשבי התיבול, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-35 דקות. מערבבים מדי פעם.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון