הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קצוץ
20 גרם חמאה
200 גרם אספרגוס משומר, מסונן וחתוך לפיסות
1 כף קמח
3 כוסות חלב
2 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק פטריות
3 גבעולי פטרוסלינון קצוצים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
. בסיר מטגנים את הבצל בחמאה עד שייעשה שקוף.
2. מוסיפים את פיסות האספרגוס. בוחשים בעדינות, זורים את הקמח ובוחשים מעט.
3. יוצקים בהדרגה את החלב והמים ומביאים לרתיחה תוך בחישה איטית.
4. מוסיפים את אבקת המרק, הפטרוסלינון, המלח, הפלפל והשמנת ומבשלים כ- 15 דקות על אש נמוכה. בוחשים מדי פעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון