הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אפונה יבשה
1 בצל גדול קצוץ
1תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
1 כוס כוסברה קצוץ
41 כוס שמן
1 כף גדושה מרק עוף
1 כפית שטוחה כרכום
21 כפית פלפל שחור
41 כפית כמון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שיזהיב,לשטוף את האפונה ולהוסיף לבצל ,את כל החומרים ביחד,
לאידוי של 5 דקות.להוסיף מים להרתיח ולבשל על אש נמוכה עד שהאפונה נמסה,
התוצאה היא מרק ירוק קטיפתי.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון