הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם בשר ראש בקר חתוך לקוביות
½ ק"ג אפונה יבשה
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
½1 כפות אבקת מרק עוף
2 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן
מים
אופן ההכנה
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ולאחר ההשחמה מוסיפים את השום. מערבבים ביחד כחצי דקה ומוסיפים את הבשר לסגירה מכל הצדדים. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את האפונה ושוב מערבבים. מוסיפים את אבקת המרק, המלח, הפלפל ומים כדי כיסוי הכל ועוד קצת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומסירים את הקצף שנוצר. מכסים ומבשלים כשעה תוך בחישה מדי עשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון