הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אפונה יבשה
כרשה חתוכה לקוביות
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
שורש סלרי בינוני חתוך לקוביות קטנות
גבעולי סלרי קצוצים דק
250 גרם נקניק קבנוס
2 חתיכות עצם בקר
2 כפיות אבקת מרק בשר
כפית מלח
3 שיני שום קצוצות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 פרוסות לחם לבן קלויות בתנור ופרוסות לקוביות
אופן ההכנה
שורים את האפונה יום קודם במים מסננים ומעבירים לסיר מויפים את הירקות יוצקים מים עד שלשת רבעי סיר מבשלים כ 30 דקות
מוסיפים את שאר החומרים והנקניק ומבשלים ע45 דקות נוספות
מגישים בצלחת מרק ומוסיפים את הלחם הקלוי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון