הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
3 כוסות מים
כף אבקת מרק
150 גרם בוטנים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
חופן פטרוזליה
3 כוסות חלב סויה
כף עמילן תירס
חצי כף קמח
אופן ההכנה
1. שמים במעבד מזון את כל החומרים, חוץ מחלב הסויה, עמילן התירס והקמח, ומעבדים לעיסה חלקה.
2. מעבירים את התערובת לסיר, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
3. בקערה נפרדת, מערבבים את חלב הסויה, עמילן התירס והקמח לתערובת אחידה.
4. יוצקים את התערובת למרק, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
5. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון