הוראות הכנה
מרכיבים
10 בצלים
אבקת מרק בצל
פלפל שחור
אבקת שום
מלח
גרעיני חמנייה
פטריות
אופן ההכנה
לטגן 2 בצלים קצוצים
להוסיף טבעות בצל מ-3 בצלים ולטגן עד שמזהיב
להוסיף קוביות בצל גדולות/בצלים שלמים (מ-5 בצלים)
להוסיף את הפטריות ולערבב יחד כמה דקות
לתבל ולערבב טוב טוב
להוסיף מים (הסמיכות לפי הטעם)
לערבב עם אבקת מרק ולהרתיח
להקטין את האש ולבשל עד שנהיה מספיק סמיך והבצלים שקופים לגמרי ורכים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון