הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
4 בטטות בינוניות/גדולות
2 תפו"א בינוניים
כף אבקת מרק
כפית אגוז מוסקט
פלפל לבן,מלח
חצי כף סוכר חום(לא חובה)
כף שמן
בלנדר ידני/רגיל
אופן ההכנה
חותכים את הבצלים לחצאים ואז לפרוסות,מטגנים את הבצלים עד שניהים זהובים,בינתיים חותכים לקוביות את הבטטה ואת תפוחי האדמה ומוסיפים לסיר,לטיגון של 5 דקות,ממלאים את הסיר שיהיה בגובה חצי ס"מ מעל הירקות,ברגע שהכל רותח מוסיפים אבקת מרק,אגוז מוסקט,סוכר,פלפל,מלח.
מחכים עד להתרככות הירקות,מכבים טוחנים הכל ו... וואלה,בתאבון !
מגיש:
מקור: עידו
שתף את המתכון