חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה בטעם של פעם !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטות בטעם גן עדן...
מרק בטטה בטעם של פעם !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטות בטעם גן עדן...
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
4 בטטות בינוניות/גדולות
2 תפו"א בינוניים
כף אבקת מרק
כפית אגוז מוסקט
פלפל לבן,מלח
חצי כף סוכר חום(לא חובה)
כף שמן
בלנדר ידני/רגיל
אופן ההכנה
חותכים את הבצלים לחצאים ואז לפרוסות,מטגנים את הבצלים עד שניהים זהובים,בינתיים חותכים לקוביות את הבטטה ואת תפוחי האדמה ומוסיפים לסיר,לטיגון של 5 דקות,ממלאים את הסיר שיהיה בגובה חצי ס"מ מעל הירקות,ברגע שהכל רותח מוסיפים אבקת מרק,אגוז מוסקט,סוכר,פלפל,מלח.
מחכים עד להתרככות הירקות,מכבים טוחנים הכל ו... וואלה,בתאבון !
מגיש: hans2
מקור: עידו
שתף את המתכון