הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 כוסות בטטה חתוכה לקוביות
1 כוס דלעת חתוכה לקוביות
מים כדי כיסוי הבטטה והדלעת בסיר
2 כפות חמאה
1 כף קמח
2 כפיות מלח
¼ כפית שורש ג`ינג`ר טרי מגורר
1/8 כפית קינמון
1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כף טימין
1 כף סוכר חום
½ 1 כוסות מרק עוף, אפשר מאבקה אבל רק של קנור, או מים (פרווה)
1 כוס חלב
אופן ההכנה
1. מבשלים את הבטטה והדלעת בסיר עם מי הבישול במשך 20-30 דקות. מסננים.
2. במעבד מזון טוחנים יחד את הירקות המבושלים, החמאה, הקמח, התבלינים, הסוכר ומרק העוף או המים. מעבדים למחית חלקה.
3. מעבירים את התערובת לסיר. מוסיפים את החלב, ומביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון