הוראות הכנה
מרכיבים
- 1 ק"ג בטטות קלופות ושטופות.
- מלח ופלפל לבן
- חצי כפית אגוז מוסקט טחון
- חצי מיכל שמנת מתוקה (צמחית)
אופן ההכנה
- מבשלים בסיר מכוסה במים את הבטטות עד לריכוך מלא.
- מרסקים את הבטטות עם הנוזלים שלהם במעבד מזון ומעבירים בחזרה לסיר (רצוי דרך מסננת).
- מרתיחים את הסיר ומוסיפים את התבלינים ואת השמנת.
- אם המרק סמיך מדי מוסיפים מעט מים עד לקבלת מרק סמיך וטעים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון