הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל מגורד
5 כוסות מים רותחים
1 ביצה
1 תפוח אדמה גדול
חופן איטריות דקות
תבלינים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל ולאחר מכן להוסיף 5 כוסות מים רותחים
לקלף את התפוח האדמה לחתוך לקוביות קטנות להוסיף תבלינים ולבשל עד
שהתפוח האדמה מבושל להנמיך את האש
לקחת את הביצה ולטרוף אותה כמו חביתה והוסיף כף מן הבלילה למזוג לתוך הסיר ולערבב
מהר מהר
לעשות כך עד הבלילה מסתיימת (יוצא כמו חוטים בתוך הסיר) לאחר מכן
להוסיף חופן איטריות דקות
רתיחה קלה של 5 דקות ולכבות את האש
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון