הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג ראשי בצל ירוק
5. שיני שום פרוסות
שמן זית לטיגון
6-8 מרק ירקות
2. עגבניות בשלות מקולפות, מגוררות ומסוננות.
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
3. כוסות בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)
1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה
מנקים את ראשי הבצל מהשורשים,שוטפים ומייבשים.
מטגנים קלות את את הבצלים עד להשחמה בשמן זית,מוסיפים את פרוסות השום,מסננים ומעבירים לסיר.מוסיפים את היין הלבן, נותנים לו לרתוח דקה, מוסיפים את המרק,העגבניות המרוסקות ומתבלים.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ומבשלים כ-25 דקות עד שהבצלים רכים.
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוף ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון