חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל נוסח ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל נוסח ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילוגרם בצל
250 מיליליטר שמנת מתוקה
3 כפות קמח
2 כפות פפריקה מתוקה
300 מיליליטר יין לבן חצי יבש
2 כפיות אגוז מוסקט
2 כפיות אבקת מרק עוף
200 גרם גבינה צהובה, מגורדת
4 יחידות לחם לבן, פרוסות
2 יחידות שן שום
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור
אופן ההכנה
1.חותכים את הבצל לחצי ואז לחתוך לפרוסות.
2.משחימים את הבצל בסיר על חום בינוני עם מעט שמן עד שהבצל נהיה שקוף.
3.מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומערבבים במשך 2 דקות.
4.מוסיפים את הקמח ומערבבים עוד 2 דקות, במידת הצורך יש להוסף שמן לסיר.
5.מוסיפים 1.5 ליטר מים את כל התבלינים, שמנת מתוקה והיין.
6.מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לאש נמוכה ביותר.
7.מבשלים במשך 45 דקות ,מוסיפים מלח פילפל לפי הטעם.
בזמן הבישול כדאי לערבב כל 10 דקות.
* אופן הכנת הקרוטונים:
1.חותכים את הלחם לקוביות
2.מחממים תנור ל200 מעלות
3.משמנים תבנית לוסיף את הלחם
4.קוצצים את השום ולערבב עם הלחם בתנור
5.אופים כ 10 דקות.
* אופן ההגשה:
בצלחת מרק יש להניח חופן קרוטונים+חופן גבינה צהובה מגורדת, ולצקת את המרק החם.
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון