חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל נוסח פרובנס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל נוסח פרובנס טעים טעים
מרק בצל נוסח פרובנס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל נוסח פרובנס טעים טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ל 4 מנות
50 גר' חמאה
6 בצלים בינוניים פרוסים דק
1 כף סוכר
קמצוץ מלח
1 כף קמח
6 כוסות מרק עוף צח
1 כוס יין לבן יבש
מעט אגוז מוסקט מגורד
פלפל שחור לפי הטעם
לקרוטונים:
פרוסות לחם
גבינת גרוייר מגוררת
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר כבד את החמאה. מוסיפים את הבצלים ומאדים כעשר דקות עד
שהבצלמתרכך אך לא משחים.
מוסיפים את הסוכר ומעט מלח ומבשלים כחמש דקות נוספות. מוסיפים את
הקמחומערבבים.
יוצקים לתוך הסיר את מרק העוף, היין הלבן, אגוז המוסקט, המלח
והפלפלהשחור ומבשלים כשעה.
הקרוטונים:
חותכים את פרוסות הלחם לקוביות וקולים.
ההגשה:
יוצקים את המרק לקערה ומפזרים מעל קוביות לחם קלוי. מפזרים מעל
גבינתגרוייר ומשחימים את המרק בגריל, עד שהגבינה נמסה ומשחימה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון