הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ל 4 מנות
50 גר' חמאה
6 בצלים בינוניים פרוסים דק
1 כף סוכר
קמצוץ מלח
1 כף קמח
6 כוסות מרק עוף צח
1 כוס יין לבן יבש
מעט אגוז מוסקט מגורד
פלפל שחור לפי הטעם
לקרוטונים:
פרוסות לחם
גבינת גרוייר מגוררת
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר כבד את החמאה. מוסיפים את הבצלים ומאדים כעשר דקות עד
שהבצלמתרכך אך לא משחים.
מוסיפים את הסוכר ומעט מלח ומבשלים כחמש דקות נוספות. מוסיפים את
הקמחומערבבים.
יוצקים לתוך הסיר את מרק העוף, היין הלבן, אגוז המוסקט, המלח
והפלפלהשחור ומבשלים כשעה.
הקרוטונים:
חותכים את פרוסות הלחם לקוביות וקולים.
ההגשה:
יוצקים את המרק לקערה ומפזרים מעל קוביות לחם קלוי. מפזרים מעל
גבינתגרוייר ומשחימים את המרק בגריל, עד שהגבינה נמסה ומשחימה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון