חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל עשיר וקטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל לא שיגרתי - מתוחכם!
מרק בצל עשיר וקטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל לא שיגרתי - מתוחכם!
הוראות הכנה
מרכיבים
5 בצלים בינוניים
50 גרם חמאה
כף שמן
1/4 כוס אבקת מרק בצל
1/2 כוס יין לבן יבש
8 כוסות מים
מעט מלח
1/4 כפית פלפל לבן
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
קרוטונים מתובלים
אופן ההכנה
קולפים את הבצלים ופורסים לטבעות דקות, מטגנים את טבעות הבצל בסיר עם החמאה והשמן
עד להזהבה.
מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים את היין, המים, מלח, פלפל - בוחשים היטב ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-30 דקות.
יוצקים את המרק לקערות, בוזקים מעל גבינה צהובה וקרוטונים.
שותים ונהנים....
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון