הוראות הכנה
מרכיבים
5 בצלים בינוניים
50 גרם חמאה
כף שמן
1/4 כוס אבקת מרק בצל
1/2 כוס יין לבן יבש
8 כוסות מים
מעט מלח
1/4 כפית פלפל לבן
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
קרוטונים מתובלים
אופן ההכנה
קולפים את הבצלים ופורסים לטבעות דקות, מטגנים את טבעות הבצל בסיר עם החמאה והשמן
עד להזהבה.
מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים את היין, המים, מלח, פלפל - בוחשים היטב ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-30 דקות.
יוצקים את המרק לקערות, בוזקים מעל גבינה צהובה וקרוטונים.
שותים ונהנים....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון