הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן
1 כוס בצל קצוץ
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף קמח (גדושה - למרק סמיך)
5-6 כוסות מים
1 כף מרק עוף
מלח
פפריקה חריפה לפי הטעם
פטרוזילה קצוצה
ביצה
אופן ההכנה
1. מטגנים ומזהיבים את הבצל.
2. מוסיפים פפריקה מתוקה וקמח ומשחימים קצת.
3. מורידים מהאש ומוסיפים מים קרים.
4. מערבבים שלא יהיו גושים ומרתיחים.
5. מבשלים 5 דקות ומוסיפים תבלינים.
6. טורפים ביצה עם קמח ומלח ומטפטפים למרק הרותח.
7. להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון