חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל צרפתי (Soupe a l'Oignon )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל עשיר טעמים (גם קלוריות...) לאניני טעם.
מרק בצל צרפתי (Soupe a l'Oignon )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל עשיר טעמים (גם קלוריות...) לאניני טעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בצל, רצוי סגול, פרוס דק
4 כפות חמאה
1 כף שמן
1 כפית מלח
¼ - ½ כפית סוכר(עוזר בהשחמת הבצל)
3 כפות קמח
2 ליטר ציר בקר
½ כוס יין לבן יבש
מלח, פלפל שחור טחון
1 כף חומץ בלסמי
3-4 כפות ברנדי/קוניאק
להגשה:
טבעות קלויות של בגט
גבינה צהובה מגוררת-"פרמזן" או "גרוייר "
אופן ההכנה
לחמם בסיר גדול 4 כפות חמאה עם כף שמן, לטגן את הבצל הקצוץ, בסיר מכוסה.
אחרי 15 דקות, להסיר את המכסה, להגביר את האש לבינונית, להוסיף, תוך ערבוב, את
כפית מלח ומעט סוכר. לבשל תוך ערבוב ,מדי פעם, במשך כ-60-40 דקות עד שהבצל מקבל צבע חום-זהוב.
להוסיף תוך ערבוב 3 כפות קמח, ולבשל עוד 3-4 דקות.
להוריד מהאש ולהוסיף את ציר הבקר ו-½ כוס יין ולתבל במלח ופלפל.
לבשל כאשר הסיר מכוסה חלקית, על אש קטנה, במשך 40-30 דקות.
להוסיף כף חומץ בלסמי ולתקן תיבול.
לפני ההגשה , לחמם המרק ולהוסיף 3-4 כפות ברנדי.
להניח בכל צלחת הגשה, טבעות קלויות של בגט ולמזוג מעליהן מרק.
להגיש מיד. כל סועד מוסיף גבינה צהובה מגוררת.
מגיש: amitsur
מקור: שמני
שתף את המתכון