חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בקר פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בקר פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שריר בקר חתוך לקוביות קטנות
1 גזר פרוס דק
2 תפוחי אדמה קטנים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
2 עלי דפנה
1 כוכב אניס
4 שיני שום קלופות
1 בצל קלוף
1 כף אבקת מרק בקר
חופן גבעולי שמיר
חופן גבעולי פטרוזיליה
מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים בסיר את שמן הזית. סוגרים היטב את הבשר מכל הכיוונים ומוסיפים מים כדי רבע גובה הסיר. מוסיפים את השום, עלי הדפנה וכוכב האניס. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כך כארבעים דקות. מסירים מהאש, מסירים בכף מחוררת את מעט הקצף שנוצר ומסלקים את השום, האניס ועלי הדפנה. מוסיפים מים כדי שני שליש גובה הסיר ומחזירים לגז על אש נמוכה. מוסיפים את הבצל, אבקת המרק, תפוחי האדמה, הגזר, הפטרוזיליה והשמיר ומעט מלח (כשתי כפיות) ופלפל (כחצי כפית). מבשלים עם מכסה סגור על אש נמוכה כארבעים דקות נוספות. לפני ההגשה מסלקים מהסיר את הירק ואת הבצל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון