חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בקר קליל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בקר קליל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם נתח שייטל חתוך לקוביות בינוניות
1 בצל
1 שן שום
2 גזרים קלופים ופרוסים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
4 מסמרי ציפורן
1 עלה דפנה
חופן גבעולי שמיר
חופן גבעולי פטרוזיליה
1 כף מלח
3 כפות שמן זית
מים
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מטגנים קלות את קוביות הבשר. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומטגנים קלות יחד. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. נועצים את מסמרי הציפורן בבצל. מכניסים את הבצל לסיר. מוסיפים את השום, עלה הדפנה, הפטרוזיליה והשמיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מסירים את הקצף שנוצר. מוסיפים את המלח ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. אחרי שעה מכבים את האש וזורקים את הבצל, עלה הדפנה, השום, השמיר והפטרוזיליה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון