הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם נתח שייטל חתוך לקוביות בינוניות
1 בצל
1 שן שום
2 גזרים קלופים ופרוסים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
4 מסמרי ציפורן
1 עלה דפנה
חופן גבעולי שמיר
חופן גבעולי פטרוזיליה
1 כף מלח
3 כפות שמן זית
מים
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מטגנים קלות את קוביות הבשר. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומטגנים קלות יחד. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. נועצים את מסמרי הציפורן בבצל. מכניסים את הבצל לסיר. מוסיפים את השום, עלה הדפנה, הפטרוזיליה והשמיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מסירים את הקצף שנוצר. מוסיפים את המלח ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. אחרי שעה מכבים את האש וזורקים את הבצל, עלה הדפנה, השום, השמיר והפטרוזיליה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון