חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ברוקולי אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נירה רוסו חזרה מארה"ב ובחיכה מרק ברוקולי בצ'דר ונגיעות חרדל,מהטעמים המופלאים br שיש למדינת מיין להציע. אם רוצים אפשר להמיר את בברוקולי בכרישה או בראשי אספרגוס.
מרק ברוקולי אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נירה רוסו חזרה מארה"ב ובחיכה מרק ברוקולי בצ'דר ונגיעות חרדל,מהטעמים המופלאים br שיש למדינת מיין להציע. אם רוצים אפשר להמיר את בברוקולי בכרישה או בראשי אספרגוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
2 גבעולי סלרי חתוכים קטן
3 תפוחי אדמה קטנים קלופים וחתוכים לקוביות
1 כף גדושה חרדל משובח אמיתי
2 כפות סוכר חום (דמררה, או סוכר לבן)
½ כפית אגוז מוסקט מגורר
700 גרם ברוקולי טרי ויפה
2-3 כוסות חלב
מלח ופלפל גרוס
½ כוס שמנת לבישול (15%)
100 גרם גבינה "צ'דר", או "טל העמק" או "עמק"- מגורדים טרי (לא באריזה מוכנה)
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה, בסיר כבד עם תחתית עבה ומכסה תואם,עם הסלרי, תפו"א, חרדל ומוסקט.
מבשלים 5 דקות תוך בחישה לפעמים. בינתיים מפרקים את הברוקולי לתפרחות, קוטמים את הגבעול העירום בסכין ומקלפים את הגבעול בעזרת קולפן ירקות. מרתיחים 4 כוסות מים בקומקום החשמלי. קוצצים את התפרחת והגבעולים המקולפים, בדיסקת פריסה במעבד מזון.
מוסיפים את הירקות לסיר ומכסים במים רותחים, עד לגובה 2 ס"מ מעל לירקות. בוחשים היטב
מכסים ומבשלים, על להבה נמוכה 15 דקות.
מוציאים כמחצית מקוביות תפוח האדמה עם כוס מרק, מועכים ומחזירים לסיר.
מוסיפים את כוסות החלב, טועמים ומתקנים תיבול (המרק "אוהב" פלפל גרוס והרבה מוסקט).
לפני ההגשה, מוסיפים את הגבינה והשמנת ומחממים על להבה נמוכה.
מגישים בקערות עמוקות עם קרקרים בצד, כך שאפשר לטבול אותם במרק.
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו -ידיעות אחרונות
שתף את המתכון