חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ברוקלי מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ברוקלי מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 גבעולי ברוקולי בינוניים חתוכים ומופרדים לפרחים
200 גרם פרחי כרובית
100 גרם פטריות שמפיניון
½ בצל בינוני
2 שיני שום קצוצות
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת
75 גרם גבינת סנט פולו מפוררת
מלח ופלפל
מעט גבינת קשקבל מגוררת
אופן ההכנה
בסיר ממיסים ¾ מכמות החמאה. מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ושוב ממשיכים להקפיץ. מוסיפים את הברוקולי, הכרובית והפטריות ומערבבים היטב ביחד מוסיפים ככוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כך כרבע שעה. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מעין מחית במרקם אחיד. מחזירים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת ומעט מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים את גבינת הרוקפור ואת הסנט פולו. מבשלים ביחד עד שכל הגבינות נמסו. מוסיפים את החמאה הנותרת וממיסים גם. מורידים מהאש.
מגישים חם עם גבינת קשקבל מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון