הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות
עצמות מח
1 עגבניה מרוסקת
מלח
פלפל שחור
פריקה מתוקה
חוואג' למרק
1 בצל קצוץ
1 כף כוסברה יבשה
צרור קטן של כוסברה טריה
חומוס או שעועית (לא חובה) מושרים לילה במים .
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שמשחים מעט, להוסיף את הבשר והעצמות , לערבב ולטגן
מס ' דקות.
להוסיף עגבניה מרוסקת ותבלינים מלבד הכוסברה הטריה ,לערבב כ-2 דקות , ולהוסיף מים כ-8 כוסות. להוסיף את הכוסברה הטריה.
להביא לרתיחה , לטעום ולשפר תיבול. בשלב הזה אפשר להוסיף חומוס או שעועית לבנה. להנמיך את האש ולבשל כשעתיים עד שהבשר מתבשל.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון