חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בשר ותפוחי אדמה בסגנון גולאש של שאול בן אדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מדהים זה טעים ומשביע
מרק בשר ותפוחי אדמה בסגנון גולאש של שאול בן אדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מדהים זה טעים ומשביע
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים קצוצים גס
4 כפות שמן
2 ק"ג קוביות בשר בגודל 3X3 ס"מ
2 ק"ג קוביות תפוחי אדמה בגודל 3X3 ס"מ
1 כפית קימל גרגירים
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
2 כפות מלח
1 כוס קוביות שורש סלרי
4 עגבניות חתוכות גס
4 גזרים חתוכים גס
2 עגבניות מגורדות בפומפיה (ללא קליפה)
4 עגבניות חתוכות גס
4 גזרים חתוכים גס
1/2 כוס רסק עגבניות
4 ענפי מרווה
4 ליטר ציר ירקות / מים(פחות מומלץ)
1 כפית כוסברה גרגירים
1/2 כוס כוסברה טריה קצוצה
להגשה: צרור בוקה גרני (ענף רוזמרין, טימין, מרווה, בזיליקום – קשורים בחוט שפגט)
אופן ההכנה
1.מאדים את הבצלים בשמן עד להזהבה.
2. מוסיפים את הבשר ותפוחי האדמה וממשיכים לאדות במשך 15 דקות נוספות.
3. מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבשל עוד כשלוש שעות על אש נמוכה. ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
להגיש עם צרור בוקה גרני טרי לכל מנה (ענף רוזמרין, טימין, מרווה, בזיליקום – קשורים בחוט שפגט).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון