הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אסאדו
פרוסה עבה של אוסובוקו
200 גרם עצמות חוליה
2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
6 שיני שום םרוסות דק
1.5 כפות חוויאג' למרק
קורט פלפל שחור
1.5 כפיות מלח
חופן כוסברה קצוצה
3 ליטרים של מים
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות גדולות. מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מקפים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים עם מכסה כשעה נוספת.
מגישים חם עם מעט כוסברה טריה קצוצה.
מגיש:
מקור: אדום אדום
שתף את המתכון