הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר לגולאש
1/2 סלסילת עגבניות שרי קטנות
1 כוס גרגרי אפונה סנפרוסט
3-4 כפות קמח
2-3 בצלים גדולים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה פפריקה חריפה (לא חובה)
2-3 שיני שום כתושות
1/2 1 ליטר מים חמים
שמן
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומקמחים אותן.
בסיר גדול מטגנים את הבשר במעט שמן כדי לסגור אותו מכל הכיוונים.
מוציאים את הבשר .
קוצצים את הבצל גס ומטגנים בשמן בסיר הגדול עד שנעשה שקוף. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן. מוסיפים חזרה את הבשר. מתבלים בפפריקה מלח ופלפל, מוסיפים את המים החמים ורסק העגבניות ומרתיחים. מוסיפים את האפונה ועגבניות השרי, מנמיכים את האש לאש קטנה-בינונית ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהבשר רך.
מתקנים תיבול ומגישים.
מגיש:
מקור: ענבל ברנר
שתף את המתכון