הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שעועית לבנה
5 תפו"א חתוכים לחתיכות בינוניות ס"מ על ס"מ.
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 קופסאות של רסק עגבניות
300 גר' בשר בקר (חזה) חתוך לקוביות
אחד וחצי ליטר מים
מלח ופלפל לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד כחמש דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ורסק העגבניות יחד עם התבלינים והמים ומבשלים עד לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 45 דקות.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עוד 20 דקות לחצי שעה עד שתפוחי האדמה רכים לגמרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון