הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים בינוניים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן לטיגון
1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות 2X2 ס"מ
קבנוס חתוך לעיגולים
½ ק"ג צלעות מעושנות
3 גזרים חתוכים
¾ קילו תפוחי-אדמה חתוכים לקוביות קטנות.
קופסה קטנה של רסק עגבניות
5 כפות אבקת מרק עוף ויטה.
2.5 ליטר מים
תבלינים: פפריקה מתוקה וחריפה בכמות נדיבה , פלפל שחור.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד שמזהיב (לשמור לא לשרוף!)
מוסיפים את בשר הבקר מטגנים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים את הקבנוס ואת הצלעות
מפזרים תבלינים: פלפל ופפריקה בוחשים
ומוסיפים את המים לאט לאט.
מביאים לרתיחה, ומוסיפים תוך כדי בחישה את רסק העגבניות ואת אבקת המרק.
ממשיכים בבישול על אש קטנה כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים את הגזר ואת תפו"א מביאים שוב לרתיחה ומוסיפים לבשל ע אש קטנה עד שהכל מתרכך די הצורך.
טועמים מדי פעם ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מגיש:
מקור: הציגוינרים
שתף את המתכון