חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גולש צועני מהונגריה עם בשר מלא בתוכן - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ימי החורף מתקרבים ואנו מחפשים מזון עשיר אז כל שנותר זה לבשל מרק שהוא ארוחה משביעה חמה ומה זה טעימה
מרק גולש צועני מהונגריה עם בשר מלא בתוכן - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ימי החורף מתקרבים ואנו מחפשים מזון עשיר אז כל שנותר זה לבשל מרק שהוא ארוחה משביעה חמה ומה זה טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים בינוניים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן לטיגון
1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות 2X2 ס"מ
קבנוס חתוך לעיגולים
½ ק"ג צלעות מעושנות
3 גזרים חתוכים
¾ קילו תפוחי-אדמה חתוכים לקוביות קטנות.
קופסה קטנה של רסק עגבניות
5 כפות אבקת מרק עוף ויטה.
2.5 ליטר מים
תבלינים: פפריקה מתוקה וחריפה בכמות נדיבה , פלפל שחור.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד שמזהיב (לשמור לא לשרוף!)
מוסיפים את בשר הבקר מטגנים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים את הקבנוס ואת הצלעות
מפזרים תבלינים: פלפל ופפריקה – בוחשים
ומוסיפים את המים לאט לאט.
מביאים לרתיחה, ומוסיפים תוך כדי בחישה את רסק העגבניות ואת אבקת המרק.
ממשיכים בבישול על אש קטנה כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים את הגזר ואת תפו"א מביאים שוב לרתיחה ומוסיפים לבשל ע אש קטנה עד שהכל מתרכך די הצורך.
טועמים מדי פעם ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: הציגוינרים
שתף את המתכון