חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גונדי פרסי עם גרונות עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גונדי פרסי עם גרונות עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לכדורי הבשר:
½ ק"ג בשר עוף טחון (פרגיות )
¼ ק"ג קמח חומוס לקניה בחנויות טבע או חנויות לתבלינים
1 בצל לבן מגורד דק בפומפיה
1 כף אבקת מרק בטעם עוף ללא חומרים משמרים
½ כף כורכום
מלח,פלפל שחור.
למרק:
כ-½ ק"ג גרונות של עוף עם החזות נקיים מגידים וכו
2 לימונים פרסים יבשים
2-3 כפות אבקת חוויג' למרק
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
שורש כרפס נקי פרוס לפרוסות דקות
2-3 שיני שום קלופים חצויים לשניים
זר קשור של כוסברה ופטרוזליה
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
קצת שמן זית
מים
אופן ההכנה
להכנת המרק: בסיר גדול וגבוה כ-5 ליטר לפחות, לחמם את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שיהיה שקוף. להוסיף את הגרונות עוף לערבב כמה דקות . להוסיף את שאר המרכיבים של המרק עם מים עד ¾ מגובה הסיר.
לבשל על אש גבוה עד לרתיחה ואז להכניס את הכופתאות. להמשיך לבשל על אש קטנה
כשעה. לבדוק שישארו מים כ ¾ מגובה הסיר. אם חסרים מים, אפשר להוסיף מים חמים .
לכופתאות:
לערבב את כל המרכיבים להכניס למקרר לכ ¼ שעה.
ליצור כדורים בגודל פינג פונג לפחות (צריכים לצאת כדורים גדולים) ולהכניס אותם
למרק אחד, אחד - בזהירות .
להגשה: להוציא את זר הכוסברה והלימון היבש מהמרק ולהגיש בכל צלחת גם גרון וגם כופתאות עם צלחת אורז ליד.
להגיש חם.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון