חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גריסים ופטריות במירקם סמיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גריסים ופטריות במירקם עבה
מרק גריסים ופטריות במירקם סמיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גריסים ופטריות במירקם עבה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
25 גרם מרגרינה
½ כוס גריסי פנינה
200 גרם פטריות קצוצות משומרות ומסוננות (ניתן להשתמש גם בפטריות טריות)
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח אדמה , קלוף וחתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פיטריות
8 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם המרגרינה עד שיזהיב.
מוסיפים את הגריסים ובוחשים.
מוסיפים את הפטריות, הגזר, תפו"א והשום.
בוחשים ומוסיפים את הקמח.
בוחשים היטב ומוסיפים את הפטריוזיליה המלח הפלפל אבקת המרק והמים.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה נמרצת, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי. בוחשים מדי פעם .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון