חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גריסים ופטריות בנוסח הקולחוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גריסים ופטריות יער רוסי
מרק גריסים ופטריות בנוסח הקולחוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גריסים ופטריות יער רוסי
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג עצמות בקר או 1/2 ק"ג אסאדו
2 גזרים
1 כרישה
1 שורש סלרי
1 כוס (כ-250 גרם) גריסים
3 גבעולי פטרוזיליה
1 עלה דפנה
2 ענפי קורנית
מלח, פלפל שחור
50 גרם פטריות יער מיובשות
1 כף שמיר קצוץ
אופן ההכנה
1.שוטפים את העצמות או האסאדו. קולפים את הגזרים, מנקים את הכרישה
וקולפים את שורש הסלרי. מוסיפים לסיר יחד עם הגריסים.
2.קושרים את הפטרוזיליה, עלה הדפנה והקורנית לצרור ומניחים בסיר. מוסיפים
כ-2 ליטר מים, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה,
מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים וחצי.
3. משרים את הפטריות במים חמים. מוציאים מהמרק המבושל את העצמות, הירקות
וצרור עשבי התיבול ומסלקים אותם. שוטפים את הפטריות המושרות ומוסיפים
למרק. מבשלים עוד כ-30 דקות. מסירים מהלהבה.
4.רצוי לצנן את המרק לחלוטין במקרר ולהגישו אחרי שמחממים מחדש. אם יש
צורך, מוסיפים למרק עוד מעט נוזלים. מפזרים את השמיר מעל המרק ממש לפני
ההגשה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: יורי
שתף את המתכון