הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קרפיון מנוקה ופרוס (אפשר לבקש ממוכר הדגים)
3 בצלים בינוניים
חצי ק"ג תפוחי אדמה
2 פלפלים ירוקים מתוקים
1 פלפל ירוק חריף
1 עגבנייה
מיץ מחצי לימון
כף וחצי פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
מלח
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
1.קולפים את הבצלים ותפוחי האדמה ופורסים לפרוסות.
2.חותכים פלפלים לטבעות וקוצצים את העגבנייה.
3.מניחים את פרוסות הבצלים בסיר ומעליהם מסדרים
תפוחי אדמה, פרוסות דג וטבעות פלפלים. מעליהם מניחים
עגבנייה חתוכה.
4.מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל ואבקת מרק ובצל מטוגן.
5.יוצקים כ - 6 כוסות מים ואת מיץ הלימון. מבשלים על אש נמוכה כ45 דקות עד לריכוך.
מגיש:
מקור: מכל הבא ליד
שתף את המתכון