חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דלעת וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן קנולה
1 בצל קצוץ
1 שורש סלרי קצוץ
1 כרישה פרוסה דק
1 ק"ג דלעת מנוקה וחתוכה לקוביות
1 גזר בינוני קלוף וחתוך לקוביות
1 עלה דפנה,
למון גראס (בערך 5 עלים)
1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורר
כמה פיסות גלנגל (סוג של ג'ינג'ר עם ארומה לימונית - להשיג במכולות סיניות)
5 עלים של כפיר ליים (להשיג במכולות סיניות)
4 כוסות מים
1 כוס חלב קוקוס
מעט פלפל אדום חריף
מלח
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר ומזהיבים את הבצל, הכרשה ושורש הסלרי.
2. מוסיפים את הדלעת והגזר ומזהיבים עוד מספר דקות.
3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים והעשבים ומבשלים על להבה בינונית עד שהירקות רכים.
4. מוציאים את העשבים, מוסיפים את חלב הקוקוס וטוחנים הכל לקרם חלק במעבד מזון.
5. להגשה – קולים את האגוזים והקוקוס וזורים על המנה.
מגיש: exuer1
מקור: דנה שיין
שתף את המתכון