הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דלעת
2-3 בצלים בינונים
4-5 שיני שום
2-3 כפות שמן שמן
אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
אבקת קארי
מלח
אופן ההכנה
מנקים את הדלעת וחותכים לקוביות.
פורסים את הבצל והשום לפרוסות.
שופכים לסיר את השמן. מטגנים את פרוסות הבצל עד שהן מתרככות. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים את קוביות הדלעת. מטגנים אותן עד שהן מצופות בשמן.
מוסיפים מים עד לכיסוי קוביות הדלעת (לא יותר מזה) ומביאים לרתיחה.
מתבלים באבקת מרק עוף (בערך כף), באבקת קארי (בערך חצי כפית) ובמלח.
מבשלים על אש קטנה בערך חצי שעה.
טוחנים את המרק בבלנדר ידני. טועמים, מתקנים תיבול, ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון