הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר בקר עם קצת שומן
כוס עדשים חומות
כוס גרגירי חומוס, מושרים ללילה
1 קופסה עגבניות מרוסקות משומרות
1 לימון סחוט לפי הטעם
1 כוס אטריות דקות
כמה ענפי כרפס קצוצים עם העלים
1 חבילה פטרוסיליה, קצוצה
1 חבילה כוסברה, קצוצה
3 בצלים קצוצים
½ כפית כורכום
מלח ופלפל
2 ליטר מים
2 כפות קמח
אופן ההכנה
1) שמים מים בסיר עם הבשר, החומוס והעדשים ומביאים לרתיחה.
2) מוסיפים עגבניות, בצל וכרפס + תבלינים ומבשלים כשעה וחצי - שעתיים..
3) מדללים 2 כפות קמח בכוס מים ומוסיפים תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים אטריות,
כוסברה, פטרוסיליה ולימון וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון