הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 ליטר מים
300 ג עדשים ירוקות מנופות ושטופות
1 כפית.אבקת כמון.
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 עלה דפנה
מלח פלפל
1 עגבניה חלוטה ומקולפת חתוכה לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר על להבה בינונית
מטגנים את השום והבצל עד הזהבה
יוצקים את המים
מוסיפים את העדשים, עלה הדפנה מתבלים מוסיפים כמון וא. מרק עוף ומבשלים
כ 3/4 שעה עד ריכוך
מתבלים במלח פלפל
לפני ההגשה מוסיפים את קוביות העגבניה ואפשר להוסיף מלמעלה מעט פטרוזיליה קצוצה וללוות בקרוטונים
מגיש:
מקור: קפה בזל
שתף את המתכון