חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק זנב בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני משרה חבילות של שעועית לבנה או חומוס לאחר החלפה של מים במשך כ-2 ימים מסננת brאת המים מיבשת מעט ומקפיאה מנות סגורות היטב בניילון בהקפאה.
מרק זנב בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני משרה חבילות של שעועית לבנה או חומוס לאחר החלפה של מים במשך כ-2 ימים מסננת brאת המים מיבשת מעט ומקפיאה מנות סגורות היטב בניילון בהקפאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 זנב מנוקה וחתוך
1 בצל
½ חבילה שועית לבנה לאחר השרייה או מהמקפיא
4 גזר קלוף חתוך לטבעות של חצי ס"מ
4-5 גבעולי סלרי
3-4 תפו"א קלופים וחתוכים לרבעים או קוביות גדולות
1קופסא רסק עגבניות (קופסא בינונית כ-2 קטנות)
3 -4 כפות אבקת תבלין חוואיג' למרק
3-4 שני שום, קלופים קצוצים
2-3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
פפריקה, מלח, פלפל שחור לפי הטעם ,
לימון פרסי (לא חובה) מלח לימון לפי הטעם
מים
אופן ההכנה
להרתיח מים עם הבשר להסיר את הקצף מלמעלה לאחר ההרתחה
להוסיף את כל השאר, תבלינים לפי הטעם
להוסיף מים רותחים במידת הצורך.
לבשל לאחר ההרתחה עוד כ-3 שעות עד שהבשר רך (אפשר לבשל בסיר לחץ בחצי מהזמן)
אפשר להגיש עם חצי לימון ליד או חילבה מוקצף מעורבב עם עלי כוסברה ולימון.
מגישים גם חלה או פיתות .
אפשר לשים פפריקה חריפה או סחוג חריף.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון