חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כוס שמן זית
בצל קצוץ דק
גבעול סלרי קצוץ
גזר קטן חתוך לקוביות
עלים מ-2 ענפי רוזמרין קצוצים דק
6 תפוחי אדמה בנוניים קלופים וחתוכים לרבעים
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
2 כוסות(400 גרם)גרגרי חומוס קפואים
ליטר וחצי מים רותחים
מלח
פלפל
100 גרם פסטה קצרה
מעט שמן זית
גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מחממים רבע כוס שמן זית בסיר.מטגנים בצל קצוץ דק,גבעול סלרי קצוץ,גזר קטן חתוך לקוביות ועלים מ-2 ענפי רוזמרין קצוצים דק,עד שהבצל הופך שקוף.מוסיפים 6 תפוחי אדמה בנוניים קלופים וחתוכים לרבעים ו-2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות.מטגנים כמה דקות.מוסיפים 2 כוסות(400 גרם)גרגרי חומוס קפואים וליטר וחצי מים רותחים,מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים 30 דקות על להבה נמוכה בסיר מכוסה חלקית.מוצאים כרבע מכמות גרגרי החומוס שבסיר ושומרים בצד.מעברים את תכולת הסיר למערבל או למעבד מזון ומרסקים למרקם גס.מחזירים לסיר,מוסיפים את החומוס ששמרנו ו-100 גרם פסטה קצרה.מבשלים כ-7דקות נוספות.יוצקים לקעריות הגשה,מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת על כל מנה.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון