חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חומוס ושעועית צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חומוס ושעועית צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חומוס שהושרה במים ללילה
200 גרם שעועית צהובה פרוסה דק
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 תפו"א בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס כוסברה קצוצה
¼ כוס שמיר קצוץ
1 כף אבקת מרק עוף
¼ כוס שומן כבש מומס (שמן בלבד ללא חתיכות שומן וללא בשר)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השומן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את יתר המצרכים וממלאים את הסיר כדי ¾ גובהו. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כך כחצי שעה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון