הוראות הכנה
מרכיבים
גזר
1/8 ראש כרוב
מלפפון
חתיכת ראש סלרי
פיטריות אחדות
7 כוסות מרק עוף
כפית קמח
כפית מרגרינה
כף קורנפלור
1/2 חזה עוף
מלח ופלפל
מיץ לימון
טיפות אחדות של טבסקו
קורט זנגוויל
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לרצועות דקות,שופכים עליהם מים רותחים ומשאירים כשעה.
מסננים,ושוטפים.
חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.
מטגנים את הקמח במרגרינה עד שהוא מקבל גוון חום.
מוסיפים לאט לאט את מרק העוף.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים וכשהמרק רותח מוסיפים אותו לתוך המרק תוך כדי בחישה.
מוסיפים מיץ לימון ותבלינים.
דקות אחדות לפני ההגשה מוסיפים למרק הרותח את רצועות חזה העוף.
ממשיכים לבשל עד שרצועות העוף מקבלות צבע לבן.
מוסיפים את הפיטריות והירקות מבשלים עוד דקה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון