הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות שורש גלנגה
3 כפיות לימונית (למון גראס)
6 עלי ליים (קאפיר)
4 כוסות ציר מרק דגים
(אפשר להשתמש באבקת מרק דגים
הנמכרת באריזה של 10 שקיות, 10 גרם כ"א)
4 חסילונים
4 פטריות (טריות)
1 עגבנייה חתוכה לרבעים
2 צ'ילי יבש
1 בצל ירוק
1 גבעול כוסברה
לימון סחוט-לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים את ציר מרק הדגים עם שורש הגלנגה, הלימונית ועלי הליים במשך חצי שעה.
מוסיפים את החסילונים (חתוכים לחתיכות), העגבניה והפטריות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים רוטב דגים,ליים סחוט וצ'ילי לפי הטעם. מקשטים בעלי כוסברה ומגישים.
מגיש:
מקור: שף הצופיה
שתף את המתכון