חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חמוץ חריף עם חסילונים (תאילנדי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שף במסעדת הצופיה במלון אורכידיאה באילת ,הסכים לחשוף את המתכון לפני עזיבתו את הארץ.
מרק חמוץ חריף עם חסילונים (תאילנדי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שף במסעדת הצופיה במלון אורכידיאה באילת ,הסכים לחשוף את המתכון לפני עזיבתו את הארץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות שורש גלנגה
3 כפיות לימונית (למון גראס)
6 עלי ליים (קאפיר)
4 כוסות ציר מרק דגים
(אפשר להשתמש באבקת מרק דגים
הנמכרת באריזה של 10 שקיות, 10 גרם כ"א)
4 חסילונים
4 פטריות (טריות)
1 עגבנייה חתוכה לרבעים
2 צ'ילי יבש
1 בצל ירוק
1 גבעול כוסברה
לימון סחוט-לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים את ציר מרק הדגים עם שורש הגלנגה, הלימונית ועלי הליים במשך חצי שעה.
מוסיפים את החסילונים (חתוכים לחתיכות), העגבניה והפטריות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים רוטב דגים,ליים סחוט וצ'ילי לפי הטעם. מקשטים בעלי כוסברה ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: שף הצופיה
שתף את המתכון