הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה עלי חמציץ קטומים מגבעולים וקצוצים
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות בינוניות
3 ביצים טרופות
¼2 כפיות מלח
¼2 ליטר מים
אופן ההכנה
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול. מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים שוב. מוסיפים את המלח, מערבבים ומבשלים עד להתרככות. מוסיפים את החמציץ ומביאים שוב לרתיחה. מוסיפים את בליל הביצה בזרם דקיק בתנועות סיבוביות לתוך המרק. מרתיחים שוב ומכבים את האש.
ניתן לאכול חם או קר (קר בליווי שמנת חמוצה).
מגיש:
מקור: אשתי היקרה
שתף את המתכון