חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 חבילה שמיר קצוץ
1 חבילה כוסברה קצוצה
1 גזר קלוף ופרוס דק
חצי בצל קצוץ דק
1 פלפל צ'ילי חתוך גס
3 עגבניות מיובשות קצוצות דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 ס"מ זנגביל קצוץ דק
2 כוסות ציר עוף
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף עמבה
1 כפית קממרח קארי אדום
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי וממשיכים לטגן עד שהבצל משחים קלות. מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את ציר העוף, אבקת המרק, העגבניות המיובשות, הקארי, העמבה ומעט מלח. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר והכוסברה ומביאים לרתיחה בשנית. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד כארבעים דקות. לפני סוף הבישול טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון