הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 חבילה שמיר קצוץ
1 חבילה כוסברה קצוצה
1 גזר קלוף ופרוס דק
חצי בצל קצוץ דק
1 פלפל צ'ילי חתוך גס
3 עגבניות מיובשות קצוצות דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 ס"מ זנגביל קצוץ דק
2 כוסות ציר עוף
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף עמבה
1 כפית קממרח קארי אדום
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי וממשיכים לטגן עד שהבצל משחים קלות. מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את ציר העוף, אבקת המרק, העגבניות המיובשות, הקארי, העמבה ומעט מלח. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר והכוסברה ומביאים לרתיחה בשנית. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד כארבעים דקות. לפני סוף הבישול טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון