הוראות הכנה
מרכיבים
מרק עוף
גזר
תפוח אדמה
בצל
קישואים
שמיר
פיטרוזיליה
כוסברה
כנפיים
איטריות
אופן ההכנה
ממלאים בסיר חצי מים ומחכים עד שירתחו שמים את הכנפיים ( באש גדולה).
אחרי חצי שעה מוצאים את השומן עם כף (להוריד את האש לאש בנונית).
מוספים את הגזר, תפו"א,בצל,פטרוזליה, ו 2 כפות מרק עוף ולערבב.
ואחרי שעה את השמיר והכוסברה ומחכים עוד חצי שעה ומכבים את האש.
האיטריות:
שמים בסיר מים וכפית מלח ומחכים עד שהמים ירתחו.
ומוספים את האטריות ומכים עד שהיו רכים ושוטפים אותם במסננת.
ומוספים אותם למרק
בתאבוןןןןןןןן!!!!!!!!!
מגיש:
מקור: פולני
שתף את המתכון