הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 קופסת רסק עגבהיות קטנה
1 כפית סוכר
2 תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות
4 גזרים חתוכים לרצועות אורך של כשני ס"מ
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי כולל העלים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 צרור שמיר קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס גריסים
מרק עוף עד לכיסוי כל הירקות כ-2 ליטר
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים הבצל עד שמתחיל להזהיב
מוסיפים פנימה את רסק העגבניות ומערבבים כמה דקות, להיזהר שלא יישרף!
מוסיפים הסוכר ומערבבים
מוסיפים את כל הרכיבים עד השום ומערבבים היטב
מוסיפים השום, מערבבים וממשיכים לטגן מספר דקות
מוסיפים את מרק העוף, עד לכיסוי כל הירקות
מוסיפים את הגריסים.
מבשלים על אש בינונית עד לריכוך הירקות.לאחר מכן מעבירים לאש נמוכה ומבשלים למשך 1/2
שעה נוספת.
מומלץ לפזר פטרוזיליה טריה קצוצה בעת מזיגת המרק לצלחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון