הוראות הכנה
מרכיבים
2לפת 2גזרים בצל בינוני 3עגבניות
חצי ראש כרוב לבןחבילת מקרוני מכל סוג150גרם פוליםקטנאפשר להוסיף גרגרי חומוס למי שרוצה במקום הפוליםים שבורים קוסברהפלפל אדום קטן חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור חצי כפית פלפל חריף
אופן ההכנה
קולפים את הירקות שוטפים וחותכים לקוביות מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל מוסיפים לסיר את הירקות ומטגנים קלות יוצקים מים עד שלושת רבעי סיר ומרתיחים מוסיפים פולים ואטריות מכסים וממשיכים לבשל על להבה בינונית 30 דקות
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון