חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות מגוררים עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס על מתכון רוסי משפחתי של חמתי, אך עם שינויים קלים.
מרק ירקות מגוררים עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס על מתכון רוסי משפחתי של חמתי, אך עם שינויים קלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים מגוררים על הצד הדק ביותר בפומפייה
2 תפו"א בינוניים מגוררים על הצד הדק ביותר בפומפייה
1 סלק קלוף ומבושל מגורר על הצד הדק ביותר בפומפייה
1 בצל קצוץ דק מאוד
2 שיני שום קצוצות דק מאוד
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
¼ כרוב קטן חתוך לקוביות קטנות
½ פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות מאוד
1 פלפל צ'ילי קצוץ
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שמיר קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות רסק עגבניות
½ כוס אורז
2 כפות שמן
מים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום, הצ'ילי והפלפל הצהוב ומטגנים ביחד כחצי דקה נוספת. מוסיפים את כל הירקות המגוררים ומכסים במים עד כדי ¾ מגובה הסיר. מוסיפים את העגבנייה, הכרוב, אבקת המרק ורסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר והאורז. מכסים ומבשלים במשך כשלושת רבעי השעה. רבע שעה לפני הסוף טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון