חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות (מירקות קפואים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק זה הוא מנת פתיחה חורפית משביעה וטעימה. brההכנה קלה ונוחה - מתאימה לאלה שרוצים לאכול אוכל טעים ומזין ולא brרוצים לעבוד קשה בהכנתו. br
מרק ירקות (מירקות קפואים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק זה הוא מנת פתיחה חורפית משביעה וטעימה. brההכנה קלה ונוחה - מתאימה לאלה שרוצים לאכול אוכל טעים ומזין ולא brרוצים לעבוד קשה בהכנתו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
1/2 בצל
2 כוסות גזר גמדי קפוא
2 כוסות אפונה קפואה
2 כוסות "לקט נורמנדי"(כרובית, גזר, ברוקלי)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות אבקת מרק בצל (קנור)
1 כף אבקת מרק עוף (קנור)
אופן ההכנה
בסיר 3 ליטר- לחמם שמן זית , לחתוך את הבצל לקוביות קטנות
ולהשחים היטב. בזמן ההשחמה של הבצל, לערבב (בכלי נפרד) את שאר המרכיבים.
כאשר הבצל השחים היטב- להוסיף את התערובת של המים והירקות עם התבלינים אל הסיר ולהביא לרתיחה על אש גדולה.
כאשר המרק רותח, לערבב היטב, להקטין את האש ולכסות את הסיר במכסה.
לבשל 1/2 שעה ולכבות את האש. כאשר המרק התקרר מעט – לרסק את תוכן המרק בממחה ידני. אפשר לאכול מיד או לחלק לכלים קטנים (2 מנות בכ"א) לכסות במכסה מתאים – לקרר לטמפרטורת החדר ולהעביר למקפיא את המנות של המרק שלא יאכלו באותה ארוחה.
כדאי להפשיר מספר מנות ,לפי הצורך,מן המרק הקפוא יום קודם במקרר ולערבב היטב לפני החמום מחדש.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון