הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה כבש עם העצמות
10 גרגרי פלפל לבן
3 גרגרי פלפל שחור
2 עלי דפנה
1 גבעול סלרי
4 גזרים
4 לפתות
6 בצלים ירוקים
1 כרובית
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה
מניחים את בשר הכבש בסיר עם 3 ליטרים ל מי מלח קרים עם שאר התבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים באיטיות עד שהבשר מתרכך. לאחר מכן מוציאים את הבשר מן המים מפרידים מהעצמות, חותכים לקוביות קטנות ומניחים בצד. מסננים את הנוזל ומחזירים אותו לסיר. שוטפים את הירקות, קולפים וחותכים לקוביות קטנות. מבשלים את הירקות בנוזל להתרככות. לפני ההגשה מחזירים את הבשר לנוזלים החמים למשך כחמש דקות. מפזרים מעל את העירית והפטרוזיליה ומגישים חם.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון