חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות עם כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות עם כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה כבש עם העצמות
10 גרגרי פלפל לבן
3 גרגרי פלפל שחור
2 עלי דפנה
1 גבעול סלרי
4 גזרים
4 לפתות
6 בצלים ירוקים
1 כרובית
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה
מניחים את בשר הכבש בסיר עם 3 ליטרים ל מי מלח קרים עם שאר התבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים באיטיות עד שהבשר מתרכך. לאחר מכן מוציאים את הבשר מן המים מפרידים מהעצמות, חותכים לקוביות קטנות ומניחים בצד. מסננים את הנוזל ומחזירים אותו לסיר. שוטפים את הירקות, קולפים וחותכים לקוביות קטנות. מבשלים את הירקות בנוזל להתרככות. לפני ההגשה מחזירים את הבשר לנוזלים החמים למשך כחמש דקות. מפזרים מעל את העירית והפטרוזיליה ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון